Learn Dutch with Edu-Dutch!

Welkom! Leuk dat je onze website bezoekt!
Wil je Nederlands leren?

Dan zit je goed bij ons!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om een cursus te volgen bij Edu-Dutch! In onze school kun je Nederlands leren op de beste manier die bij jou past. We hebben jarenlang ervaring in lesgeven en we vinden het erg leuk om te doen! We gaan je motiveren, helpen en stimuleren zodat je de beste resultaten gaat zien en binnenkort Nederlands spreekt! Hoe leuk is dat?!

Wij bieden cursussen Nederlands aan voor volwassenen op verschillende niveaus. Van beginners tot en met de voorbereiding op NT2 staatsexamen programma 2. We hebben een breed aanbod aan cursussen. Je kan kiezen tussen klassikaal, online met een docent of zelfstandig online thuis leren. De eerste niveaus worden vanuit het Pools of vanuit het Engels gegeven, zodat je alles makkelijk kan begrijpen.

Lees hieronder over onze cursussen! Er is zeker iets wat bij je past! Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Mogelijkheden

Klassikaal
Online met een docent
Online
e-learning
Individueel
Cursus voor medewerkers
Online spreekgroep

Wij zijn Kinga & Jelmer

Hoi! Ik ben Kinga en Ik kom uit Polen. Ik geef al 9 jaar Nederlandse lessen en daarnaast doe ik een Phd in klinische farmacologie aan de Universiteit van Leiden.

Hoi. Ik ben Jelmer en ik kom uit Nederland. Ik geef al 8 jaar Nederlands lessen en daarnaast werk ik aan de Universiteit van Leiden bij de faculteit Geesteswetenschappen.

Waarom onze cursussen

We besteden veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van ons onderwijs

methoden

We hebben onze eigen methoden ontwikkeld op basis van onze eigen ervaringen met het leren van Nederlands. We bieden een lespakket gebaseerd op de behoeften van onze leerlingen.

Flexibel

Geen tijd om een klassikale groepscursus te volgen? Geen probleem! Wij bieden ook online groeps- en individuele cursussen aan. Er is altijd een cursus die geschikt is voor jou.

Kwaliteit

We besteden veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van ons onderwijs. Onze docenten zijn enthousiast en erg gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je zo effectief mogelijk Nederlands leert.

Onze feedback

Wat onze studenten zeggen

Q