Klassikaal

Elke cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur op een vaste tijd en locatie.

De cursus duurt in totaal 2 maanden. Je krijgt een boek met oefeningen en toegang tot ons online platform met extra oefenmaterialen. Bij de lagere niveaus worden de lessen Pools-Nederlands of Engels-Nederlands gegeven. Bij de hogere niveaus worden de lessen volledig in het Nederlands gegeven door een native speaker. Alle cursussen worden afgesloten met een online examen en je ontvangt een certificaat met daarop het behaalde niveau. De cursussen worden in kleine groepen (8-10 leerlingen) gegeven.

Online met docent

Elke cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur op een vaste tijd en via Zoom.

Je kan dus overal ter wereld Nederlands leren. Je hebt alleen een computer/laptop/telefoon nodig en een internetverbinding. Je krijgt een boek met oefeningen per post en toegang tot ons online platform met extra oefenmaterialen en waarbij de opgenomen lessen nogmaals bekeken kunnen worden. Bij de lagere niveaus worden de lessen Pools-Nederlands of Engels-Nederlands gegeven. Bij de hogere niveaus worden de lessen volledig in het Nederlands gegeven. Alle cursussen worden afgesloten met een online examen en de leerling ontvangt een certificaat met daarop het behaalde niveau. De cursussen worden in kleine groepen (5-6 leerlingen) online gegeven.

Online zelfstandig

Je krijgt online toegang tot de volledige cursus met een ebook met uitleg en oefeningen maar ook video’s en opnames.

Je kan in je eigen tijd en tempo Nederlands leren waar je ook bent. We leggen je stap voor stap uit hoe je het beste zelfstandig Nederlands kan leren. We doen dit door middel van korte video’s met uitleg over de grammatica (net als een normale les). Daarnaast hebben we veel oefeningen zodat je veel kan oefenen. Schrijfopdrachten worden door een docent voor je nagekeken en je krijgt veel feedback. Tot slot wordt elk onderwerp afgesloten met een korte toets om te kijken of je alles goed hebt begrepen. Uiteraard kun je altijd contact opnemen met een van onze docenten als je nog vragen hebt.

Individueel

Wil je liever individueel lessen volgen?

Wil je liever individueel lessen volgen? Of wil je samen met je partner/vriend/collega de lessen volgen? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan een individueel of een duo lesplan voor je opstellen, zodat het perfect bij jouw wensen past.

Bedrijfscursus

Wilt u de interne communicatie in uw bedrijf verbeteren? 

Kies dan voor een in-company cursus Nederlands. We kunnen alles voor u regelen, we hebben alleen een ruimte nodig voor de lessen. Wij zorgen voor de organisatie en de communicatie met de medewerkers zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uiteraard zullen wij regelmatig feedback geven over de voortgang.

Online spreekgroep

Naast de reguliere lessen is het ook mogelijk om je aan te melden voor onze online spreekgroepen.

Iedere week bespreek je met een docent een bepaald onderwerp. Elke week komen er andere onderwerpen aan bod zoals: reizen, het kopen van een huis, Nederlandse geschiedenis, solliciteren, etc. De bijeenkomsten duren één uur en zijn in kleine groepen (maximaal 5). De online spreekgroepen zijn niet alleen voor onze eigen leerlingen maar zijn open voor iedereen! 


Bekijk ons cursusaanbod