Wij zijn Jelmer & Kinga,
de oprichters van edu-dutch

We werken samen met andere geweldige docenten die jouw les kunnen geven. Iedereen die bij ons werkt, werkt met passie en plezier. We helpen jullie makkelijk, snel en met veel plezier Nederlands leren.

Door onze Pools – Nederlandse achtergrond weten wij hoe het is om een nieuwe taal te leren. We weten wat de moeilijkheden zijn en kunnen je daarom perfect helpen met het leren. Daarom hebben we een eigen methode ontwikkeld en eigen lesprogramma’s geschreven zodat je met veel plezier Nederlands kan leren met de hoogste kwaliteit en de beste resultaten!

Hoi! Ik ben Jelmer en ik kom uit Nederland. Ik geef al 8 jaar Nederlands lessen en daarnaast werk ik aan de Universiteit van Leiden bij de faculteit Geesteswetenschappen. Ik ben rustig en duidelijk zodat je mij goed kan begrijpen. Mijn lessen richten zich vooral op veel praten maar ook grammatica en woordenschat. Wil je NT2 examen gaan doen? Ik kan je helpen met voorbereiden! Mijn grootste drive is het zien ontwikkelen van mijn studenten. 

Hoi! Ik ben Kinga en Ik kom uit Polen. Ik geef al 9 jaar Nederlandse lessen en daarnaast doe ik een Phd in klinische farmacologie aan de Universiteit van Leiden. Doordat ik zelf de Nederlandse taal moest leren en daarna hier gestudeerd heb, kan ik je goed begeleiden, motiveren en inspireren om Nederlands te leren. Ik heb veel kennis en ervaring, mijn lessen zijn afwisselend en in een vrolijke sfeer. Je gaat het super leuk vinden!

icon About

Mijn grootste drive is het zien ontwikkelen van mijn studenten.